Halloween angol nyelvi verseny

Mivel iskolánkban angol nyelvet tanulnak a gyermekek, fontosnak tartjuk, hogy a nyelvvel együtt az angolszász országok kultúráját is megismertessük tanulóinkkal. Ezért került megrendezésre idén is a már hagyománynak számító Halloween témájú vetélkedő.

A játékos délutánon 5 iskola 6 csapata képviseltette magát: a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola, akik az első helyet is elnyerték, a Gyöngyösi Arany János Általános Iskola, akik második helyen végeztek, a Felső-mátrai Zakupszky László Általános Iskola és Óvoda Mátraszentimréről, a Domoszlói III. András Általános Iskola Kisnánai Szent Imre Tagintézménye, és iskolánk 2 csapata, amelyek közül az egyik 3., a másik 6. helyen végzett.

Természetesen egy versenyhez zsűri is dukál! A zsűri tagjai: Nagy-Füleki Renáta igazgatónő, angol szakos tanárnő, Füleki Piroska nyugdíjba vonult angol szakos tanárnőnk, Barta Lizett pedagógiai asszisztens.

Minden iskolának és minden csapatnak köszönjük a részvételt, a szuper jelmezeket, amivel igazi Halloween hangulatot teremtettek iskolánk 2. emeleti aulájában! Reméljük jövőre is vendégül láthatjuk őket!

Köszönjük a rendezvény szervezőinek, a zsűrinek és a felkészítő illetve kísérő pedagógusok munkáját, részvételét!