Évzáró táncgála!

Iskolánk és az Abigél AMI közös tánctagozatnak is eljött az év vége. Sajnos az évzáró eseményt csütörtökön az időjárás a könyvtár udvarban közbeszólt, de kedvüket nem szegte, mert a tornatermünk helyet adott e színvonalas műsornak.

Had idézzük itt Pintér Lotti tanárnő szavait:

„Elmondani nem tudom azt az érzést, amit két napja éreztem az év végi Gyöngyösi Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola és Abigél AMI közös Gálaműsorunkon.

Nagyon hálás vagyok Nagy-Füleki Renáta igazgatónak és Salga Anna igazgatóhelyettesnek a rengeteg segítségért, továbbá mindenképpen azon kollégáimnak akik segítettek a műsor lebonyolításában.

Még mindig a hatása alatt vagyok.

Immár 8 hónapja, hogy bevezethettem a gyerekeket a tánc rejtelmeibe, a modern tánc technikájába , hogy megmutathattam a táncban való örömforrást, hogy megtalálhatták benne saját maguk kinyilvánítását, hogy megtaníthattam, hogy mindenki egy külön egyéniség, hogy érezzék milyen fűben szabadon táncolni, hogy láthattam már most, milyen kis koreográfusok vannak jelen az óráimon, hogy megmutathattam azoknak is, hogy mire képes akik magukból ki sem nézték.

Őrületes tanévet zártunk.

Még magam sem gondoltam az elején, hogy ilyen erős és összetartó csapat jön össze abból a majd 90 gyerekből, akik bizalmat szavaztak nekem és beiratkoztak a tánctagozatra.

Azt pedig már álmomban sem mertem remélni, hogy idén versenyre is lesz bátorságunk elmenni és ráadásul ezüst és bronz minősítésekkel a zsebünkben térhetünk haza.

Nagyon nagy örömömre szolgált, hogy mindezt amit magukba szívtak a gyerekek, végre megmutathatták kedden a szülőknek is. Őrületes fegyelemmel, hihetetlen odaadással szinte lebegtek a gyerekek a bemutatón.

Minden tiszteletem az övék, hogy ezt a több mint fél órás, életük első komoly műsorát, ennyire profin megcsinálták.

Szóval ezért az a nagy öröm és eufória.🤗

Ezért érdemes és minden pénzt megér!

Hihetetlen érzés, csak ajánlani tudom mindenkinek. ❤️

Tánc mindenek felett!”

Az eseményen készült képeket az alábbi linkre kattintva nézhetik meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1iFByDzh02qMpKca8_XotEYzxbJJ7oEpb?usp=drive_link