GYERE HOKIZNI! toborzó program

Magyar Jégkorong Szövetség Sportnépszerűsítő és toborzó programján – melynek neve GYERE HOKIZNI! – vehettek részt iskolánk 1. és 2. évfolyamos tanulói!

A toborzó program bejárja az egész országot, és a mai napon a mi iskolánkban üdvözölhettük őket! Így lehetett szerencséjük a gyerekeknek két válogatott hoki játékossal is találkozni, Orbán Attilával és Gotlieb Zórával, akik először röviden bemutatkoztak, majd nagyon kedvesen válaszolgattak diákjaink kérdéseire, akik sok fontos ismerettel, érdekességgel gazdagodhattak.

Két ifjú hoki játékos, akik a Hatvani Gigászok színeiben játszanak, elhozták védőfelszereléseiket, így a gyerekek felpróbálhatták azokat, egy mezőny játékos és egy kapus bőrébe bújva.

Sőt, még a szövetség kabalaállata Csúszka a jegesmedve is ellátogatott hozzánk, aki játszott, táncolt, sőt még ajándékokat is osztogatott a gyerekeknek a válogatott hoki játékosok segítségével! A gyerekek választhattak, hogy mit kérnek az autogramjaik mellé. A választék zsírkrétából, füzetből és valódi hokis korongból állt.

Valamint még iskolánk intézményvezetőjének is adtak át ajándékot a program szervezői.

A gyerekek fantasztikusan érezték magukat! Köszönjük ezt a fantasztikus élményt a Magyar Jégkorong Szövetségnek a hoki játékosoknak és a segítőknek!