Kálvária Pingpong!

Május 9-én iskolánkban már 2. alkalommal rendeztük meg a Kálváriás pingpong versenyt.

Idén 18 felső tagozatos fiú tanuló nevezett a versenyre, az 5.a, 5.t, 6.a, 7.t osztályokból. A tavalyi évhez képest már két saját pingpong asztalon tudtuk megrendezni a versenyt a kistornateremben, és a tanulók pingpong játszmáinak színvonala is emelkedett.

Nagy segítséget jelentett Kerekes Tamás személye, aki versenybíróként volt jelen, emelve az esemény színvonalát. Kerekes Tamás révén Gyöngyöspatai Szabadidős Egyesülettől kaptunk a versenyre felajánlásokat: érmeket, versenyminőségű pingponglabdákat és édességet.

A tanulók nagyon jól érezték magukat, a program célja a pingpongos versenyhelyzet, versenyélmény megélése, szabályok elmélyítése és a sport megkedveltetése volt. A tanulók és a szervezők (Kerekes Tamás és Tóth Boglárka) is remélik a következő évi folytatást.

Eredmények:

Főtáblán végzett, abszolút egyéni verseny: I. helyezett: Kerekes Zsombor (6.a) II. helyezett: Szabó Bendegúz (7.t) megosztott III. helyezett: 1. Tell Bálint (7.t) 2. Fegecs István (5.a)

Vigaszágon (1 pingpong játék alkalmával kikapott versenyzők rangsora): I. helyezett: Vidák Adorján (6.a) II. helyezett: Guba Béla (5.a) megosztott III. helyezett: 1. Kvacsány Mór (5.a) 2. Gallai Zétény (5.t).

Gartulálunk Nekik!