Kálváriás sulibemutató!

Tánccal, akadálypályával és vidám mulatságokkal vártuk leendő elsőseinket 2024. március 22-én pénteken délután. Mosolygós arcok fogadták őket a bejáratnál és a regisztrációs asztaloknál.

A köszöntőt követően a tánc tagozatos diákjaink díjnyertes produkciójukkal üdvözölték a vendégeket, majd a gyerekek játékos mozgás keretében oldódhattak fel a rájuk váró tornatermi környezetben. Ezután közösen bemelegítettek és míg a gyerekek akadálypályákat próbálhattak ki és kreatív szobákban múlatták az időt, addig szüleik megismerhették a 2024 szeptemberében induló első osztályos osztályfőnököket és tanítókat, akik beszámoltak óráik tematikájáról, módszereikről, eredményeikről. Mindezek után egy prezentáció keretében betekintést nyerhettek a felnőttek az iskola életébe, ahol egy röpke pillantás erejéig átélhették mozgalmas és színes hétköznapjainkat.

Végezetül a legkisebb vendégek alkotásaikkal, kálváriás érmekkel, gyümölcsökkel és élményekkel tele térhettek haza, hogy kipihenten és feltöltődve érkezzenek a másnap reggel kezdődő fittségi mérésre!

A programról képek és videók is készültek!

Köszönjük hogy megtisztelték jelenlétükkel az eseményt!