Felsős farsang 2024

Képek.

A farsangon volt jelmezverseny, szívkirály és szívkirálynő-választás, tombola, büfé, illetve a jó hangulatú disco-hoz a 6.a osztály tanulója, Kerekes Zsombor szolgáltatta a talpalávalót, a mai fiatalok által kedvelt zenékből.

A jelmezversenyt az iskolánk vezetőségének, pedagógusainak tagjaiból álló zsűri is értékelte, illetve az iskola tanulóiból, tanáraiból álló közönség is megszavazhatta a legjobb 3 jelmezbe öltözőt.

Zsűri díjazottjai kategóriánként :

– legelegánsabb jelmez: Papp Bence 7.a – James Bond

– legvagányabb jelmez: Kiss Luca 5.a – rendőrlány

– legötletesebb jelmez : Csirke Bálint – KFC csirke

– legrémisztőbb jelmez: Szilágyi Sophia 5.a – pantomim

– legeredetibb jelmez : Bágyi Noel 7.a – KFC kabala/reklámfigura

Közönség díjasok:

1. Szabó Botond 7.b – barbie

2. Keskeny Dávid 5.t – titkos ügynök

3. Cseh Annabella 6.a detektív

Az esemény Szívkirálya és Szívkirálynője: Bozó Dominik és Jakab Kincső – mindketten 7.t osztályos tanulók

A büfében szendvicsek, sütemények, rágcsálnivalók, csokoládék, sokféle üdítő csillapíthatta a diák sereg éhségét és szomjúságát. A választékos kínálat lehetőséget nagyon köszönjük Molnár Krisztinának, iskolánk büfévezetőjének, illetve a 7. évfolyamos diákok szüleinek!

A tombola húzás során számos igényes és értékes nyeremény talált gazdára. Néhányat kiemelve a sok közül: Kapszulás kávéfőző, 5000 Ft értekű Sthümmer ajándék utalvány, Páros Cinema Bridge mozijegyek, Oxigén Adrenalin park kupon 20.000 értekben 4 pizza a Mi éttermünk felajánlásával.

Az eseményt a 7. Évfolyamos osztályok és osztályfőnökeik készítették elő, bonyolították le, akik a bevételt a 8. évfolyamos ballagásra fogják fordítani.

Külön köszönet jár a sok segítségért a 7. évfolyamos tanulók szüleinek a tombola felajánlásokért, a büfében való munkákért és a felajánlásokért!

Gratulálunk a nyerteseknek!