KicsiNagykövet Díjátadó

A Magyarság KicsiNagykövete kihívás célja segíteni a diákok önfejlesztését, kreativitását, tehetségük kibontakoztatását, hogy sikerélményre és elismerésre tegyenek szert, motiváltabbak legyenek a tanulásban, és büszkék legyenek magukra és származásukra.

2023. november 28-án rendezték az Egri Vármegyeházán a Magyarország KicsiNagykövete Program vármegyei döntőjének ünnepélyes díjátadását. Strack Marika, a program kitalálója elmesélte, hogy az ötlet 2021-ben született, és a több fordulóból álló versenyben Heves Vármegyében majd kétezer diák nyújtott be pályamunkát, ám a megyei fordulóba már csak kevesen kerültek. A díjátadó ünnepségen a döntőbe jutott diákokat jutalmazták.

Az ünnepségen a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola diákjai közül Molnár Maja Boglárka 6.b osztályos tanuló oklevelet vehetett át a versenyen nyújtott teljesítményéért. Keskeny Dávid 5.t osztályos tanulónkat pedig különdíjban részesítették a versenyen elért eredményéért.

Az okleveleket és a díjakat Ignácz Balázs Heves vármegye főispánja, a verseny fővédnöke adta át a résztvevőknek.

A megyei döntőben résztvevő diákok mindegyike az oklevél mellé kapott egy pólót is, továbbá egy budapesti kirándulást, mely tartalmaz egy látogatást a Parlamentbe, egy dunai városnéző sétahajózást és egy kincskereső játékot a Margit-szigeten!

Nagyon büszkék vagyunk a diákjainkra és szívből gratulálunk nekik! Köszönjük a felkészítő szülők és nevelőknek munkáját!