Fuss az Iskoláért! – immár 3. alkalommal!

2023. szeptember 29-én pénteken került megrendezésre – már harmadik alkalommal! – iskolánk Fuss az Iskoláért! jótékonysági futónapja. A legtöbb nevezővel büszkélkedhető osztály idén az 1.t osztály lett, hozzájuk került a vándorserleg és ők fogyaszthatták el a nyertesnek járó finom tortát!

A rendezvényen most is nagyon sokan részt vettek, nevezési díjaikkal támogatva célunkat, mely ez alkalommal az iskola hangosbemondó rendszerének korszerűsítése volt.

A közös bemelegítés után, a futás mellett táncbemutató, kézműves foglalkozások, tűzoltó autó, a GYKK farkasa, Csiripiszli Hanza Csabával, mentális bejelentés a Sosem adom fel szervezet által, és még sok-sok érdekes dolog színesítette rendezvényünket, sőt volt finom zsíros kenyér, szörp – szülői felajánlásból, keksz a Detki Keksz és a szülők felajánlásaiból – így senki sem ment haza éhesen, vagy szomjasan!

Köszönjük a nevezők, a gyerekek, a szülők, a segítők, a szervezők, egyszóval mindenki segítségét! A sok-sok segítség nélkül ez a délután nem sikerült volna ilyen szépre!